خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

سرلشکر باقری: هیچ دشمنی توان نفوذ و تجاوز به حریم هوایی ایران را ندارد

سرلشکر باقری: هیچ دشمنی توان نفوذ و تجاوز به حریم هوایی ایران را ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه نیروی هوایی ارتش امنیت بسیار مناسبی بر فضای کل کشور ایجاد کرده، گفت: با این سطح از آمادگی هیچ دشمنی توان نفوذ و تجاوز به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه برگزاری یازدهمین رزمایش اقتدار هوایی فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، که در منطقه انارک اصفهان برگزار شد، با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار داشت: خدا را شاکرم که در روزهای ابتدایی مرداد ماه توفیق پیدا کرده و در منطقه انارک حضور یافته و از نزدیک شاهد رزمایش مقتدرانه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بودم.

 

وی ادامه داد: به لطف الهی رزمایش به اهداف تعیین شده خود دست پیدا کرد و در آن انواع عملیات‌های پهپادی، هواپیماهای با سرنشین جنگنده و همچنین هواپیمای ترابری، پشتیبانی، سوخت‌رسان و آمبولانس هوایی توانستند مأموریت محوله را به خوبی اجرا کنند و انواع تاکتیک‌ها، توسط این هواپیماها تمرین شد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مراحل انجام شده از رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش در روز گذشته، تصریح کرد: روز و شب گذشته همرزمان ما در نیروی هوایی تمرین هایی را انجام دادند، علاوه بر آن در خلیج فارس، تنگه هرمز، مناطق شمال شرقی، شمال غربی و جای جای کشورمان این رزمایش با موفقیت برگزار و گزارش آن صبح امروز ارائه شد که گویای انجام موفق این رزمایش بود.

 

وی افزود: خدا را شاکر هستیم که نیروی هوایی ارتش با تکیه بر توانمندی‌های بومی، آموزش‌های کیفی، مهارت‌های عالی که دارد، همچنین با جانفشانی و حرکت‌های جهادی، امنیت بسیار مناسب و قابل قبولی را برای فضای کشور از شمال تا تنگه هرمز و جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی تأمین کرده است و با این سطح از آمادگی هیچ دشمنی توان نفوذ و تجاوز به حریم هوایی کشور جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

 

سرلشکر باقری با تقدیر از برگزار کنندگان این رزمایش تصریح کرد: جا دارد که از زحمات و تلاش‌های فرمانده مقتدر نیروی هوایی ارتش و یکایک همرزمانم در تمامی رسته‌ها قدردانی کنم که چنین عملیات های ارزشمندی را با دقت تمام انجام دادند.

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به نقاط قوت نیروی هوایی ارتش، بیان کرد: نیروی هوایی ارتش نسبت به بازآماد، بهینه‌سازی و نوسازی تجهیزات مهم و راهبردی خود با تکیه بر تعهد و تخصص جوانان و دانشمندان در تعامل با سازمان‌های صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان به خودکفایی رسیده و توانایی امروز نیرو با سال‌ها و دهه‌های گذشته قابل مقایسه نیست.

 

سرلشکر باقری در پایان ابراز امیدواری کرد: توان، آمادگی و هوشیاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دائما ارتقا خواهد یافت و روزهای امید بخش تری را پیش رو خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار